Kush Jemi Ne

KONSTRUKTORI sh.p.k është themeluar në vitin 1991 në Podujevë. Është ndërrmarje e specializuar në sanimin e betonit dhe strukturave të betonit , perforcime të konstruksioneve të betonit me pelhur qelqi dhe karboni,të gjitha llojet e hidroizolimeve dhe injektime ne struktura të betonit. Që nga viti 2002 ''KONSTRUKTORI'' sh.p.k është Distributor i Autorizuar i MAPEI-ITALI për Republiken e KOSOVËS .

Më Shumë

Rreth nesh
Prishtinë

Punimi i dyshemesë epokside në nën...

Shiko Projektin
Badovc

Rehabilitimi I disa objekteve ne...

Shiko Projektin
Pejë

Sanimi I kanalit të furnizimit me ujë...

Shiko Projektin
Batllavë

Rehabilitimi I kullës në liqenin e...

Shiko Projektin
Obiliq

Sanimi, Hidroizolimi I objekteve në...

Shiko Projektin
Obiliq

Sanimi I shtyllave prej betoni të...

Shiko Projektin
Ferizaj

Përforcimet e shtyllave të betonit me...

Shiko Projektin
Prishtinë

Përforcimet e shtyllave dhe trajeve...

Shiko Projektin

Ne mund të ju ndihmojmë në ndërtimin e projektit tuaj!

Partnerët Tanë